Välj en sida

Vi har ny hemsida

I september släppte vi en ny webbplats. Med nya funktioner och ett nytt formspråk. Vi hoppas den kommer att fungera bra. Har du tips eller synpunkter på webbplatsen hör gärna av er till info@f.jonkopingslan.se

Vi har två större nyheter till webbplatsen, den första är:

Digital bokningskalender till mötesrummen. Nu är det möjligt för er medlemsföreningar att skicka en bokningsförfrågan på något av våra mötesrum Svalan eller Måsen via webbplatsen. När förfrågan kommer till kansliet, så bekräftas tiden mot papperskalendern – om det är ledigt eller upptaget. Bokningar kan fortfarande göras som tidigare via papperskalendern, och vi kommer att så ofta som möjligt att uppdatera den digitala kalendern med innehållet från papperskalendern. Det är en funktion under utveckling och utvärdering. Just nu är den sidan låst, men vill ni ha ett eget konto till den digitala kalendern, skicka ett mejl till Johan Steirud.

Nästa nyhet är en aktivitetskalender. Vår målsättning med aktivitetskalendern är att där ska det vara möjligt att som medlemsförening skicka in om aktiviteter ni vill nå ut med till personer utanför föreningen, som till exempel öppet hus,, samarrangemang med mera. En slags digital anslagstavla. Hör gärna av er till vår info-mejl vid intresse.